Ingyenes fogadási tippek

A sportfogadást lehet egyedül is művelni és sokan ezt az utat választják: Nem hallgatnak senkire, csak saját magukra. Ez lehet kifizetődő természetesen, de van lehetőség arra is, hogy kikérjük olyan oldalak véleményét, akik kifejezetten erre specializálódtak. A munka nagy részét helyettünk végzik el és bár ők sem tévedhetetlenek, sokszor megéri rájuk hallgatni.

Kezdőként könnyű eltévedni a sportfogadás útvesztőjében. A legtöbben az első pár bukás után örökre abbahagyják, és vannak, akik továbbra is a saját fejük után mennek és nem profitot termelnek, hanem folyamatosan veszik ki a pénzt a fogadóirodák a zsebükből. És van egy réteg, akiknek ritkán összejön egy nagyobb nyeremény, majd az a téves gondolatuk támad, hogy innentől kezdve értenek a sportfogadáshoz. Ennek pedig mi lesz a vége? Óriási bukás és rengeteg idegeskedés.

A sportfogadók megsegítésére létrejöttek olyan weboldalak, akik helyettünk dolgoznak. Megnézik a statisztikát, összegyűjtik az összes releváns információt, megvizsgálják a korábbi találkozókat és így tovább. Mindennek tetejébe még egy vagy több tippet is adnak nekünk, ami szerintük a legkifizetődőbb lehet.

Melyek ezek az oldalak?

WhoScored

Az egyik általam használt ilyen weboldal a WhoScored. Egyszerű, átlátható és az ingyenes tippek mellett az egyes fogadóirodák oddsait is összegyűjti, így megvizsgálhatjuk, melyik bukméker kínálja a legjobb oddsot a meccsünkre.

Kifejezetten futballal foglalkoznak, akár alsóbb osztályú mérkőzésekre is kaphatunk itt tippeket. Amit még pozitívumként meg kell jegyeznem, hogy esélyt adnak a regisztrált felhasználóiknak arra, hogy egy fórumban megvitassák ezeket a tippeket, így több szemszögből kaphatunk tanácsokat egy-egy mérkőzéssel kapcsolatban.

SoloPredict

Nagyjából ugyanazt a szintet hozzák, mint a WhoScored, futball a fő erősségük. A különböző közösségi médiás felületeken is fent vannak, így követhetjük őket Facebookon, Twitter és akár Instagramon is.

A fogadóirodák

Több fogadóiroda van, ahol a legnépszerűbb fogadások listázhatók, innen is szemezgethetünk illetve van pár olyan iroda, ahol külön blogban próbálnak a fogadók segítségére lenni. Ezek közül tán a Bet365 és a Bwin a leghíresebbek, itt évek óta megnézhető, hogy a többi fogadó melyik meccseket találta szimpatikusnak.

Az okostelefonok világában természetesen mobilapplikációkat is letölthetünk, de óvatosan ezekkel az appokkal! Rengetegen csak saját malmukra akarják hajtani a vizet, és teletömik reklámokkal, míg hasznuk nem sok van.

Amennyiben inkább az élő fogadás hívei vagyunk, úgy nagyjából magunkra vagyunk utalva. Sok profi az élő fogadásra esküszik és ahhoz valóban kellő mennyiségű tapasztalatra van szükség, hogy valós profitot generáljunk ezekből a mérkőzésekből.

Kezdésként a BetHub oldalát javaslom, ahol az élő mérkőzésekre is találhatunk tippeket, ez pedig nagyban megkönnyíti a helyzetünket. Egy szó, mint száz: Akik a saját fejük után mennek, de veszteségesek (és itt most hónapok óta tartó negatív szériáról beszélünk!) érdemes átgondolni, hogy vajon mit és hol rontanak el. Tökéletes segítség lehet az újratervezéshez, ha pár ilyen oldalt csekkolunk. Lehetséges, hogy csak ideiglenesen lesznek a társaink ezek a weboldalak, de mankóként támaszkodhatunk rájuk a nehéz időkben.

Ugyanez érvényes a kezdőkre is. Remek tanulási folyamat, ha látjuk, ők milyen szempontokat vettek végig, mielőtt meghozták a végső döntést. Így később már képesek leszünk a segítségük nélkül is véleményt alkotni és nyereséges sportfogadóvá válni.

Ne feledjétek: A sportfogadók elenyésző része lesz csak sikeres, a nagyobb részük pedig a fogadóirodák kedvencei. Nem tanulnak a hibáikból, nem akarnak fejlődni, tanulni és ezzel kifolyik a pénzük a kezükből.

Próbáljátok elkerülni azt, hogy ebbe a táborba tartozzatok. Ugyanakkor ezek az oldalak nem 100 százalékos eredménnyel dolgoznak, sőt! Tehát tudni kell helyén kezelni az általuk adott tippeket is és nem feltenni az összes pénzünket egy mérkőzésre, csak mert „ők azt mondták, tuti”. Nincs olyan, hogy tuti meccs, a labda mindig gömbölyű – ahogy szokták mondani futball-berkekben, azaz a legesélytelenebb csapat is nyerhet egy világsztárokkal teletűzdelt gárda ellen. Vannak bukmékerek, korlátozások nélkül – tanuld meg őket!

21,264 thoughts on “Ingyenes fogadási tippek