Fogadási tippeket vásárolhat

Fizetős tippadó oldalak

A sportfogadói szakma nagyon nehéz. Igen, bátran lehet szakmának hívni, hiszen rengetegen vannak a világon, akik „kétkezi” munka helyett a sportfogadásból szedik össze a napi betevőre valót. Nem indul könnyen, sok viszontagsággal kell szembenézni annak, aki ebből szeretne megélni. De ha valaki kitartó, ért hozzá és a szerencse is mellé pártol hamar eljuthat arra a szintre, hogy feladja addigi munkáját.

legjobb sportfogadási webhelyek tippekért

Ez sokaknak sci-finek hangzik, pedig nem az. Tény, hogy a sportfogadók legnagyobb része hosszútávon veszteséges, egyes statisztikák jó 97 százalékra teszik az ő számukat, de ott az a 3 százalék, aki valóban képes ebből élni.

Az online sportfogadás napról napra népszerűbbé válik. Ennek az az oka, hogy most már nem kell azzal foglalkoznunk, hogy meddig van nyitva a lottózó, vajon odaérek-e, hogy jól töltöttem-e ki a szelvényem stb.? Otthonról, kényelmesen és ami a legfontosabb: Bármikor fogadhatunk, gyakorlatilag bármire.

Ki gondolta volna tizenöt-húsz évvel ezelőtt, hogy egy ázsiai liga harmadosztályából pénzt szerezhetünk? Valószínűleg senki. Pedig ez a helyzet.

Az internet korában pedig nem csak az online fogadóirodák, de az ezzel foglalkozó oldalak is gomba módjára nőnek ki a földből. Ezek az oldalak azért jók, mert sok házi feladatot elvégeznek helyettünk, kezdve a fogadóirodák listázásától a teljes stratégiák bemutatásán át.

Miért jó ez nekünk?

Mivel tényleg rengeteg iroda van, teljességgel lehetetlen, hogy valaki az összes irodát nyomon kövesse. Márpedig ezek az irodák folyamatosan előrukkolnak valamilyen remek bónusszal vagy ajándékkal, amit kár lenne kihagyni.

Mivel minden iroda más és más oddsal dolgozik, fontos tudni, hogy az általunk preferált sportágban melyikük adja a legjobb szorzót?

Stratégiák: Igen, léteznek különféle stratégiák a sportfogadásban, ezek közül mindenki megtalálja a magának valót. Az ugyanis nem stratégia, hogy 10 perc alatt kiválasztunk öt meccset minimális vagy nulla utánajárással, aztán ha elbukik, akkor jönnek a szokásos kifogások. „Csak egy meccsen ment el.”; „Nem volt szerencsém”. Amennyiben így fogadsz, sürgősen felejtsd el, mert lehetséges, hogy 10-ből 1-szer bejön, de hidd el, utána bukni fogsz. Ezt hívják szaknyelven fordított szerencsejátékos-hibának. Leegyszerűsítve: Ha öt meccset eltaláltam a múlt héten (amelynek valószínűsége csekély volt), akkor ez most is menni fog.

Nagyon könnyű tehát rosszul építeni sportfogadói pályafutásunkat. Érdemes kiválasztani 1-3 stratégiát, amelyik a leginkább illik hozzánk és ezek alapján építeni tőkénket. Ehhez a sportfogadói oldalak remek alapot adnak, így már „csak” a meccseket kell kiválasztanunk.

Ebben is segítséget kaphatunk, ugyanis több oldal foglalkozik ingyenes és fizetős tippadással.

Utóbbiaknak megvan a veszélye, könnyen találhatunk olyan tipstereket, akik ugyan a nagy lóvét beszedik tőlünk, majd 1-2 olyan tippel szúrják ki a szemünk, amiben nincs érték számunkra. Sokan gondolják, hogy a fizetős tippoldalak biztosan jobbak, mint az ingyenesek, de valóban igaz a mondás: Nem minden arany, ami fénylik. Attól, hogy valaki pénzt kér a tippekért, még nem biztos, hogy azok valóban jók. A napi tippek!

Fontos az adott tipster statisztikája, amelyet a magukat komolyan vevő tipsterek folyamatosan vezetnek. Erre azért van szükségük, hogy vonzóbbá tegyék saját szolgáltatásukat.

Fontos az is, hogy az általunk választott tipster oldala, szolgáltatása igényes legyen. Az olyan weboldal, ami hemzseg a helyesírási hibáktól vagy ránézésre is – bocsánat, de – igénytelen attól fejvesztve meneküljünk. Sajnos, tapasztalatból írom: Van ilyen bőségesen.

Vannak olyan oldalak, akik ingyenes időszakot ajánlanak, hogy megmutassák, valójában mit is tudnak. A próbaidőszak lejártát követően pedig a delikvensnek van lehetősége eldönteni, meggyőzte-e őt az adott tipster vagy sem. Ez egy nagyon korrekt hozzáállás, nem árulnak zsákbamacskát és megadják a választási lehetőséget a vásárlóiknak.

Hol találhatunk ilyen tipstereket?

Hát, az internet korában? Bárhol. A legtöbbször a közösségi médiában hirdetik magukat. Attól, hogy van egy-két negatív komment a hirdetésük alatt még nem szabad megijedni, egy-egy szerencsétlen időszakot kifogó fogadó könnyen vagdalkozhat azzal, hogy átverték.

betting bet sport phone gamble laptop over shoulder soccer live home website concept – stock image

Sajnos, ez nem egy egzakt tudomány, nincs olyan, hogy 100%-os statisztikával rendelkező tipster. Ilyen egyszerűen nem létezik. Ha létezne, az irodák már rég lehúzták volna a rolót. Előfordulhatnak gyengébb időszakok mindenki életében, ezt vagy elfogadjuk, vagy nem. Ha nem, ne is fizessünk elő egy ilyen szolgáltatásra, mert előbb vagy utóbb csalódni fogunk.

Végszóként: Körültekintően járjunk el és keressük azokat a tipstereket, akik betekintést engednek munkájukba, mielőtt valóban pénzt kérnének. A többi pedig már csak rajtunk múlik…Ha nem biztos benne, csak az elejétől kezdje el

23,038 thoughts on “Fogadási tippeket vásárolhat