Nincs limit bukmékerek

Bármilyen hihetetlen, léteznek emberek, akik sportfogadásból élnek. Azt hihetnénk, hogy ez egy könnyű meló, hiszen csak „meccsekre kell fogadni”, de nem is állhatna ez a gondolat messzebb a valóságtól. Komoly munka, komoly – akár órákon át tartó – elemzés, és rendkívüli fegyelem. Ezek a jó sportfogadó jellemzői és még ekkor sem biztos, hogy nyereséges az illető.

Tegyük fel, hogy az. Komolyan veszi a bankroll-menedzsmentet, nem lazsál, nem tesz „buli-fogadásokat” és egy esetleges bukás után nem akarja azonnal a vesztesége kétszeresét visszanyerni. Ezek a játékosok szépen növelik saját számlájukat és ez egy idő után szemet fog szúrni az irodáknak, ekkor megtörténhet az, hogy korlátoznak, zárolnak vagy épp szabályozzák a fogadási limitet.

Ez a veszély nem fenyegeti azokat a hobbi-sportfogadókat, akik hetente csinálnak egy szelvényt és azok 70 százaléka bukásra van ítélve. A fogadóirodák, mint a bet365, megélnek belőlük, ostoba döntés lenne elkergetni őket. A profik azonban fel vannak készülve egy-egy ilyen eshetőségre és próbálnak „radar alatt” maradni.

Milyen okai lehetnek a kitiltásnak/limitálásnak?

Az egyik okot épp az imént pedzegettem: Ha túl sokat nyersz. Valószínűleg a profik nagy százalékát érinti vagy érintette ez már. Amennyiben konstans mi jövünk ki nyertesen a fogadóirodák elleni csatározásokból, előbb-utóbb limitálni fognak bennünket. Rosszabb esetben útilaput kötnek a lábunk alá és mehetünk Isten hírével az adott irodától.

A másik ilyen ok, ha arbitrázs fogadásra adjuk a fejünket. Hogy mi is az az arbitrázs fogadás? Egy módszer, amivel biztosan profitot termelünk. Mivel a fogadóirodák eltérő oddsokkal dolgoznak, meg kell keresnünk azt a mérkőzést, ahol az egyik oldal győzelme ugyanannyit ér, mint a másik irodánál az ellentétes kimenetel. Magas téttel játszva ez jelentős profitot hozhat, ezt pedig a fogadóirodák árgus szemekkel figyelik. Az arbitrázs fogadáshoz rengeteg idő, türelem és munka kell, hiszen ha bárki meg tudná tenni, a fogadók csak így játszanának. Szép lassan mindenki meggazdagodna. Szóval, ha esetleg egy arbitrázzsal lebuksz, számíthatsz a limittel – vagy a kitiltással.

Mondhatnánk, hogy a limit beállítása vagy épp a számlánk zárolása nem jogszerűen történik, de kevesen vannak, akik elolvassák a teljes szabálykönyvet és az apróbetűs részt, igaz? Igaz… Szóval igen, ilyenkor bármilyen kellemetlen húzásnak is tűnhet, a fogadóirodák nem járnak el szabálytalanul.

Fogadóirodák limit nélkül

Meg is érkeztünk arra a pontra, ahol arra tereljük a szót: Vannak-e irodák, akik nem szólnak bele az életünkbe ilyen módon? A választ kitalálhattátok, hiszen ha nem lenne ilyen opció, ez a cikk meg sem születne. Vannak irodák, akik nem limitálnak. Hogy ők miért nem teszik? Nem szívjóságból, a színtiszta profit hajtja őket is. Teljesen máshogy működnek, mint azok az irodák, ahol limitálhatják a játékosokat.

Vegyük például a Betfairt, ami nem a hagyományos értelemben vett fogadóiroda. Nem az iroda ellen játszol, amikor megteszed a tippet, hanem a többi játékos ellen. Ezt hívják Exchange-nek. Ebben az esetben pedig mi értelme volna bármiféle korlátozásnak? Az oldal hátránya, hogy gyengébbek az oddsok, mint egy hagyományos fogadóirodánál.

Másik lehetőségünk az úgynevezett Pay ’n Play irodáknál való játék. Mivel nincs szükség regisztrációra, így nincs is lehetőségük arra, hogy bármilyen módon korlátozzanak. Ez abban az esetben jó lehetőség, ha van egy kis megforgatnivaló kriptovalutánk.

Harmadik példám a Pinnacle, akik úgy is hirdetik magukat: „Szívesen látjuk a győzteseket!” Már ezzel az egy mondattal nagy bizalmat érnek el azon sportfogadóknál, akik esetleg egy rossz élmény miatt keresik új állomásukat. A Pinnacle nem korlátoz, nem limitál és „arbitrázs-barátok”, ezt feketén-fehéren leírják a weboldalukon.

Sokan vannak, akik most kezdik építeni sportfogadói karrierjüket és úgy gondolják, ez az egész egy nagy butaság. Hogy ők sosem jutnak el arra a szintre, hogy bármikor is limitálják őket, de nekik tudniuk kell: Nem kellenek különleges képességek ahhoz, hogy valakiből olyan profi váljon, aki a havi megélhetését megszerezheti azzal, hogy „csak” meccsekre fogad. Elképesztő kitartás kell hozzá – ez tény-, maximális fegyelmet igénylő munkáról van szó és emelt fővel kell elviselni azt is, ha épp nem jött ki a lépés az adott hónapban…

De ha valaki elég kitartó, ügyes és fejben is tudja kezelni a siker vagy épp a bukás következményeit, nagyon hamar fő bevételi forrássá teheti. Amennyiben úgy érzed, ezeket a szabályokat nem tudod betartani, akkor ne is kezdj bele! Ha jól ismeri a szabályokat, és eleget tesz a szabadalmaztatásnak, akkor kezdje el a tippeket

26,709 thoughts on “Nincs limit bukmékerek